Mit jelent ez a winrar-nál?
Letöltöttem egy 6 GB-os fájl első rar részét. (A többi nincs még letöltve). Jelszó nem volt mellette, de valahogy rájöttem.
A lényeg: Megnyitom a rar fájlt, abban van egy mappa. Azt is megnyitom, abban is van egy rar fájl, (ez van jelszavazva). A mérete: 1,36 GB.
Beírtam a kódot, egy mappába kicsomagolta, (aminek mérete: 6 GB.) Ezt megnyitom, ekkor kiírja a rar: The file "???" header is corrupt.
Ezt megnyitom, ebben vannak a cuccok. De nem az első rar fájlnak megfelelő méretű. Mert csak 200 mb van benne. Az első rar, amit letöltöttem, az meg 450 mb.
Amikor kicsomagolta, nem írta ki, hogy wrong password. Tehát a jelszó jó.
Köszi. Klipek volnának.
Egyébként ugyanezt töltöm torrenten is. Az is 6 GB. (Az is ugyanilyen rar-os) De mivel csak 1 mb/s internetem van, kell neki vagy 5 nap, mire lejönne. Kiváltképp, ha ezzel is ugyanaz a probléma lenne, mint aminek most töltöttem le az első részét.
Na meg, ha másnap elindítom a torrentet, mire újra betölti a torrent fájlokat, nagyon legyengíti a winchestert. Elkezd mindíg recsegni, ropogni a winyó.
Ok. Valahogy rájöttem. Vagy 4szer kellett kicsomagolni a 6 GB-os rar-t. Vagyis csak az 500 mb-ot. És a mappában 500 mb van.
Csak ez a "directory absent", amit kiír, az idegesít még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!