Miért nem töltődik fel a torrent, amit letöltök?
Utorrenttel torrentezek. 2mb-os internetem van.
Az a gond, hogy nemrég regeltem egy jobb torrent oldalra. Az a lényeg, hogy eddig piratebay-en nem néztem hogy mennyivel tölt fel, ott nem fontos, itt viszont az arány miatt igen. Szépen tölt lefele átlagosan olyan 600kb/s-el, a feltöltés viszont jóesetben is csak 0,6-0,7kb/s. Akármit csinálok ez van. Az arányom így jó szar lesz, nem akarom hogy kirakjanak.
Mi lehet a gond, mit csinálok rosszul? Segítsetek!
Ha látod, hogy nem tudsz majd arányt tartani vagy növelni, akkor ne tölts le, hiszen nem kötelező egyből leszedni mindent, hogy bejutottál, ki kell dolgozni a bennmaradási stratégiát, ha szar neted van.
Erről itt találsz pár infót:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__27..
A helyzetről csak annyit, hogy ha nincs leecher, nincs kinek feltölteni. Ha van leecherként jelölve tag, nézd meg hogy valóban leecher-e, és nem csak partial seeder. Ha valódi leecher, akkor sem tudsz sokat tenni, ha van még többször annyi feltöltő melletted, mert a gyorsakra fognak kapcsolódni, és elveszik előled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!