A játékokat gyorsítja ha át állítom az ATI Catalyst Control Centert?
Akkor már jól is teszem ha Alapértelmezett-re rakom mivel enyhén belenyúltam még anno :D
Kösz a választ.
A CCC helyett, javaslom próbáld ki az ATI Tray Tools-t. Azon igenis van lehetőség apróbb tuningolásra, ami adott esetben lényegesen javít a játékok futásán.
Mondok egy személyes példát: A CCC-vel, minimum grafikán éppen hogy eldöcögött a Race 07 játék. Átváltottam ATT-ra, és kb 1 hét finomítgatás után, ma már közepes textúrával játszom ezt a game-et.
ma már nem is emlékszem arra hogy valaha volt Catalyst-em.
Azért mielőtt belevágsz alaposan tájékozódj a neten.
Hidd el megéri.
Letöltheted innen: [link]
Ez se mindegy, hány bites kártyád van. A 9550-ből 2 fajta van: 64 és 128 bites. Én szerintem 64eset hiába húznád.
Nekem annon 128-as volt, ugyanezzel az OS-szal, hiába húztam, sokat nem éreztem belőle. Lehet a procim volt gyenge.
Az ATI Tray tools nem driver, hanem egy segédprogram, ami mellett úgy tudom kell a CCC.
Egyébként meg jelentős javulást lehet elérni a Control Panelben is, tuning nélkül, ezt tapasztalatból mondom
Akkor feltehetem a CCC mellé?
Semmit nem fog zavarni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!