(Vissza) tömörítő program az alábbi problémára?
Bővebben fejteném ki a problémát. Általánosságban egy avi kiterjesztésű film legyen mondjuk 700-800 mega méretű (hangsúlyozom: általánosságban). Mostanában töltöttem le egy csomó filmet, ami (úgy gondolom) duplán tömörített avi fájl lehet, mivel a méretük 200-400 mega körül mozog. Na már most ezt a dvd lejátszóink nem nagyon támogatják, nem tudom, hogy miért. A kérdés az az, hogy tudnátok-e ajánlani nekem olyan programot, amivel ezt a hibát helyre lehet hozni esetleg egy valamiféle visszatömörítési folyamattal - vagy nem tudom, hogy hogyan nevezzem.
Próbáltam érthetően fogalmazni, nem vagyok annyira otthon az ilyen témában. Esetleg, ha linket is adnátok, annak nagyon örülnék. Várom a segítségeteket. Köszönöm :)
Nem duplán tömörített, hanem olyan kodeket használtak, amit a te lejátszód nem ismer. Át kell konvertálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!