Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Battlefield 3 ban mekkora FPS...

Battlefield 3 ban mekkora FPS a jo arány?

Figyelt kérdés
szeretném tudni hogy battlefield 3 ban mekkora FPS arány az ami jonak számit és nemlaggolok ( a grafika nemszámit )

2012. júl. 22. 12:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elégé az ugye valószínüleg mégsem elég mivel ez olyan proci ami nem tud elég eröt biztosítani a medium beálitásokhoz multiban...

de hát nem az én gondom lesz

ha semmi esetre sem tudsz quad ot szerezni bele akkor legalább egy normális kétmagost szerez normális órajelel és chace gyórsítótáral

ez nem fogja birni de egyesek jobban értenek hozá...

2012. júl. 22. 14:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Pl egy E7500 a nagyon minimum

de 6790 olyan videokártya ami már 4 magos proci melet érzi jól magát

nem beszélve bf3 ról ami szintén 4 mag melet érzi jól magát

amugy ha 4gb ram van akkor minden oké csak proci nem

na de én hagyom mert már túl tárgyaltam

2012. júl. 22. 15:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Nah tudtam én hogy valki be fog szólni

majd legközelebb azt mondom hogy fingom sincs hozzá meg nem raktam eddig össze vagy 100 gépet és az okostojásokra bízom a választ.

amúgy nézzétek meg a rendszerkövetelményt igaz hogy minimum 2 mag de azt ne mondd hogy van olyan játék amihez nem elég egy 2 magos CPU én Metro 2033-maztam egy azhlon x2 vel pedig az ajánlott gépigénye Intel i7 volt

a kérdezőtől pedig csak annyit kérdeznék hogy ugyan miért olyan rohadt fontos az az 50FPS?

2012. júl. 23. 18:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Hat mert pl en regen cod 4 eztem es ott 50 fps el laggoltam ha lement lement annyira....de miert mekkora fps kell minimum h nelaggoljak?....vagy milyen fps a jo amivel mar nemlagolok bf3ban?
2012. júl. 23. 19:03
 15/16 anonim ***** válasza:
már a legelején is mondtam hogy 30
2012. júl. 23. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Az általad írt konfigból a CPU nagyon gyenge, ha elviszi akkor sem 50 FPS-sel és könnyen túlmelegedhet. A BF3-hoz attól még, hogy gyönyörű grafikája van az effektek miatt muszáj a jó proci. Ismerősöm 3Ghz-es 2 magosán sem futtatta túl jól, elindította, de nem ment 35 FPS fölé!
2012. aug. 21. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!