Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem mennek a játékok...

Mohamed Ahban Rashid kérdése:

Miért nem mennek a játékok win 7 64bit-en?

Figyelt kérdés
Most lett új gépem és mikor azokkal a játékokkal akarok játszani amik a régi gépemen mentek (azon 32 bites xp volt ezen 64 bites 7 ultimate van) nem indulak el csak a kurzor mellett megjelenik az a kör hogy dolgozik valamin de semmi se történik csak jelentősen belassul a gép.Fogalmam sincs mi lehet a baj eddig ami nem ment cod4 meg justcause2

2012. júl. 22. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
A játékokat újra telepítetted, mert ha netán ugyan az a vinyód és nem tetted újra őket, akkor lehet az a baj. Üdv. HardyZz
2012. júl. 22. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbálj állítani a kompatibilitáson. Szokott segíteni.

[link]

2012. júl. 22. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem driver hiányzik

videokártya

directx

alaplapi chipset, hangkártya netán

akkor valami komoly gubanc lehet mert el kellene indulniuk simán

.

netán XP kompatibilitási módban is probáld meg

2012. júl. 22. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Windows 7 64bitem van, és a felsorolt 2 játék tökéletesen megy, mindenféle babrálás nélkül, itt valami más probléma van.
2012. júl. 22. 11:13
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat a régi hdd-m et leformáztam és ujraraktam a játékokat a cod 4et már négyszer és a xp kompatibilitással is próbáltam de ugyse azóta már megpróbáltam a wow t is (portable verzió) amit xp-n használtam és haverom használja win 7-en nála működik
2012. júl. 22. 13:27
 6/6 A kérdező kommentje:

a kane and lynch dead man meg a plants vs zombies megy a gépem ha számítana

CPU:Intel i5-2500K

VGA:ASUS DCII 6950 2GB

MB:AsRock Z77 Extreme 4

RAM:Kingston HyperX 2X4 GB 1600Mhz CL9

SSD:Ocz Agility 3 60GB

Táp:700W-os Chieftec moduláris táp

meg egy régi maxtor 160gb-s HDD

2012. júl. 22. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!