A partition magic programot telepítettem xp alatt, de nem indul error 117 hibakódot ír ki mi lehet a probléma?
Én a helyedben nem használnám azt a szutykot, nekem már sok partíciómat eltűntette a drága, alig bírtam visszaszedni őket.. Egyébként megnéztem, olyasmit írnak fórumokon, hogy a 117-es hibakódot akkor dobka fel, ha az XP-t egy előtte Vista által formázott partícióra telepítetted és most a PM-el azt akarod buherálni. Nem tudom így van e, hálistennek nincs közöm ehhez a szörnyűséghez:)
Ha annyira partícionálgatni akarsz, használj másik programot, vagy tölts le egy Hiren's Boot CD-t és indítsd el egy miniXP-t róla. Abban is vannak partícionáló programok, asszem több is és legalább XP felületről tudsz szenvedni, nem kell dos-osról.
nincs ezzel a programmal semmi gond, használom már pár éve gond nélkül. hibakód: "Partiton's drive letter cannot be identified"
próbálj meg a legfrissebb verzióra frissíteni, bár én szerintem a partícióddal van valami gond ami miatt nem képes hozzáférni a cucchoz. látni azt más felületről pl. totalcommander-el??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!