11/14 A kérdező kommentje:
csak egyet szeretnék használni
2012. júl. 22. 16:39
12/14 Hazardteam válasza:
De van olyan, a KmPlayer és a VLC is tud zenéket, video fájlokat lejátszani, de kényelmi szempontból nem mindig a legjobbak. Természetesen ez egyéni megszokás kérdése, de nekem pl. kényelmetlen VLC-ben vagy KMPlayerben zenéket hallgatni, miközben videóra meg kiválóak, különösen a KM. Ahogy már írták, a Media Player Classic is kezel gyakorlatilag minden fontosabb formátumot, de csak akkor, ha például K-Lite Mega Codec pack-al telepíted, önmagában nem. a felülete egyszerű, fapados, viszont "visz mindent". Csak kényelmetlen zenéknél (mielőtt tiltakoznátok: NEKEM kényelmetlen)
13/14 A kérdező kommentje:
De miért kényelmetlen a zenékhez?
2012. júl. 22. 17:04
14/14 Hazardteam válasza:
A felületük miatt. Ezek alapvetően főleg videolejátszásra készültek. A zenelejátszóknak kicsit más a felületük. De mondom, ezek egyéni szokás kérdése, én inkább használok xiont zenére, és kmp-t videora. A maga nemében mindkettő jó, csak arra, amire eredendően kitalálták. Próbáld ki és megtudod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!