Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az XP-vel van a baj?

Az XP-vel van a baj?

Figyelt kérdés

Utorrent 3.0-am van. (XP.) A fülhallgató a fejemen volt, éppen töltöttem torrentel. Egyszer hallom a fülhallgatóban, hogy valami olyan hangot ad ki, mint amikor letöltődött a torrent. (Olyan pukkogó hangot). De majdnem minden percenként. Először gyanakodtam, hogy valami gond lehet az xp-vel, mert akkor is ilyen hangot ad, amikor egy "sárga háromszög benne egy felkiáltójellel" van a tálcán, az óránál.

De most nem láttam semmilyen háromszöget. Arra gyanakszom, vagyis megfigyeltem rá, hogy akkor ad ki ilyen hangot a torrent, amikor a peer-ek kilépnek, vagy belépnek. De akkor fülhallgató nélkül miért nem hallik ez a hang?

Esetleg tényleg gond lehet az xp-vel, amit nem mutat ki?

2012. júl. 22. 00:06
 1/2 A kérdező kommentje:
Fülhallgató nélkül meghallom ugyanezt a pukkogó hangot, amikor a torrenten a fájl letöltődött.
2012. júl. 22. 00:10
 2/2 A kérdező kommentje:
De most észrevettem, hogy akkor is pukkogó hangot ad ki, ha egy film linkjét a firefox vagy az opera nem tudja betölteni. De háromszöget csak nem mutat a tálcán.
2012. júl. 22. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!