Boot probléma! Ez hogy lehetséges?
Van 2db vinyóm egyiket 2 partícióra osztottam (~900gb és ~100gb) a 100gigás részt letöröltem, újra megcsináltam a partíciót és leformáztam. Azóta a "rendes" vinyón amin a windows van nem bootol be. Akár hogyan állítottam a bootolási sorrendet, ha csak az a hdd volt bekötve, ha mindkettő sehogyan sem bootol be. Mielőtt kiadná a betöltő képernyőt bal felső sarokban villog a kurzor és Ennyi.
Ez mitől lehet?
Megnéztem a egy 3. vinyóval hogy amin a windows van az a partíció nincs letörölve, szóval nem tudom mi lehet a gond. Van valami tippetek?
Köszi!
Ez úgy lehetséges, hogy az eszköz sorrendben előbbre volt a nagyobb merevlemez, mint amire telepítettél.Így a nagyobb merevlemez elsődleges partíciójára pakolta a Boot File-okat, és mivel azt te leformáztad, ezért az már így nem fog elindulni.
Jótanács. Telepítés idejére csak 1 vinyót csatlakoztass és annak is a C meghajtójára telepíts. akkor nem lesznek ilyen gondjaid.
Ja igen, újratelepítés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!