Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jó játék a Diablo III?

Jó játék a Diablo III?

Figyelt kérdés
Most komolyan. Már ráGoogleöztem, néztem gameplay-t, de valahogy kell a vélemény is... :)

2012. júl. 21. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Mások egyéni véleményére nem biztos, hogy érdemes alapozni. Az ízlés szubjektív dolog, nem beszélve a fanboyokról.

Én játszottam anno az első két résszel, de valahogy ez a harmadik nem izgat már. Egyrészt elég pénzszagú a Diablo legújabb visszatérése és a 15k-s vételár sem kevés. Mondjuk még nem próbáltam a játékot csak megnéztem pár gameplay videót, de engem nem csigázott fel (egy végigjátszást biztosan megér meg pár óra multi mókát, de nekem ezért drága). Tesómék nagy Diablo fanok voltak, de a harmadik rész őket is hidegen hagyja ahogy látom. Persze ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy sokan nagyra értékelik és szeretik a szóban forgó játékot.

2012. júl. 21. 16:53
 2/5 vagyokakilehetek ***** válasza:

finom az alma vagya körte vagy a szilva???

kinek igen kinek nem.

nem lehet eldönteni így egy kérdésre a választ.

ha láttál már előzetest belőle esetleg kipróbáltad a demót akkor magadnak kell úgy is eldönteni hogy neked tetszik e vagy nem.

ha azt mondja itt neked 10 ember hogy nem jó játék de azt mondja másik 10 hogy jó játék akkor hogy döntenéd el hogy most akkor kell e neked???

magyarán a kérdésednek semmi értelme így.

olvass fórumokat a témában. rengeteg van. ott már kivesézték alaposan a témát. az alapján próbálj dönteni hogy neked tetszik e vagy nem.

de hogy legyen egy vélemény is amit kértél végül is. itt az enyém. de ebből mint említettem nem fogsz tudni dönteni szerintem

szerintem nem jó játék.

2012. júl. 21. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem rossz , számomra csalódás volt és kidobott pénz az a 15.000ft..
2012. júl. 21. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. júl. 21. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó játék, és még sok-sok patch fog hozzá érkezni, amivel javítani fogják a játékélményt, mert ezt így nem hagyhatják, tudják jól.

Csak akkor vedd meg ha szereted a hack and slash / Akció RPG-t, és tudod mi az, tehát nem egy MMORPG-nek nézed, mint sokan mások.

2012. júl. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!