Chrome másnak is ilyen?
Letöltöttem egyik nap a Firefox-ot, eddig Chrome-ot használtam, és ezután feltűnt, hogy a Chrome görgetésnél úgymond akadozva ugrál, míg az FF tényleg gördülékenyen megy.
Tehát pl. ha Chrome-nál görgetek akkor az adott elem (mondjuk legyen valamilyen szöveg) X helyről Y helyre "teleportál", nem látni, hogy odamegy, FF-nél látni, ahogy szép lassan görgetésnél X-ről Y-ba eljut.
Ez normális?
Viszont Firefox-ba az a szar, hogy nem valami tökéletes, tud akadni, pedig a gép bírná, gondolom nem lett valami tökéletesen megírva.
Biztos nem gyenge, 4 giga RAM, i3 2330M @2.3 GHz, VGA a leggyengébb pontja, Intel HD3000, de böngészésre tökéletesen elég.
Szerintem nem teljesen értetted miről beszéltem, és szerintem neked is olyan, mint nekem, mert az FF a finom görgetés miatt csinálja ezt (első válaszolónak köszönhetően már tudom).
FF legnagyobb előnye szerintem.
Nekem sem akad, pörög minden, csak görgetésnél van egy kis valami ami szintén nem akadás, csak nem olyan, mint Firefox-nál.
Szedd le a FF-et, és görgess, aztán rögtön rájössz miről beszélek.
Csináltam gyors 2 GIF-et, hogy biztos érthető legyen miről beszélek.
Ez a Chrome:
Ez meg a Firefox:
Tehát Chrome ugrik egyet, míg Firefox ténylegesen oda is mozgatja.
Chrome-ba nincs finom görgetés úgy tudom, szóval nem tudom elképzelni, hogy neked ne ilyen "szaggatott" lenne.
De egy kis kutatás után ha minden igaz már Chrome-ba is van ilyen funkció (mindjárt ki is próbálom), de nem gyárilag.
Nem vágom hogy lehet, ebbe biztos vagyok, hogy nem a gépem a hibás, integrált VGA lehet nem erős, de egy Chrome nem fog akadni rajta. Ráadásul szedtem is le Chrome-hoz ilyen extension-t, még azzal sem működött.
Neked nem beta Chrome-od van vagy Chromium?
Itt is bekapcsoltam, de még béta, nem is működött egyáltalán: chrome://flags/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!