Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Chrome másnak is ilyen?

Chrome másnak is ilyen?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egyik nap a Firefox-ot, eddig Chrome-ot használtam, és ezután feltűnt, hogy a Chrome görgetésnél úgymond akadozva ugrál, míg az FF tényleg gördülékenyen megy.

Tehát pl. ha Chrome-nál görgetek akkor az adott elem (mondjuk legyen valamilyen szöveg) X helyről Y helyre "teleportál", nem látni, hogy odamegy, FF-nél látni, ahogy szép lassan görgetésnél X-ről Y-ba eljut.

Ez normális?

Viszont Firefox-ba az a szar, hogy nem valami tökéletes, tud akadni, pedig a gép bírná, gondolom nem lett valami tökéletesen megírva.

2012. júl. 21. 15:28
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és most lett újratelepítve a gép, szóval tiszta lappal indultam, driverek fent vannak, gondolom másnak is ilyen.
2012. júl. 21. 15:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Firefoxban van finom görgetés opció. Ha kikapcsolod, olyan lesz, mint amabban.
2012. júl. 21. 15:32
 3/12 anonim ***** válasza:
nekem nem akadozik egyáltalán a chrome! szerintem gyenge a géped valamely eleme! ird le milyen hátha tudunk okosat mondani
2012. júl. 21. 16:01
 4/12 A kérdező kommentje:

Biztos nem gyenge, 4 giga RAM, i3 2330M @2.3 GHz, VGA a leggyengébb pontja, Intel HD3000, de böngészésre tökéletesen elég.

Szerintem nem teljesen értetted miről beszéltem, és szerintem neked is olyan, mint nekem, mert az FF a finom görgetés miatt csinálja ezt (első válaszolónak köszönhetően már tudom).

FF legnagyobb előnye szerintem.

2012. júl. 21. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
de bakker nem akad! lehet a vga a hibás! driverei a legujabbak?
2012. júl. 21. 17:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Nekem sem akad, pörög minden, csak görgetésnél van egy kis valami ami szintén nem akadás, csak nem olyan, mint Firefox-nál.

Szedd le a FF-et, és görgess, aztán rögtön rájössz miről beszélek.

2012. júl. 21. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
megvan a firefox és még mindig semmi extra nincs :D
2012. júl. 21. 19:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Csináltam gyors 2 GIF-et, hogy biztos érthető legyen miről beszélek.

Ez a Chrome:

[link]

Ez meg a Firefox:

[link]

Tehát Chrome ugrik egyet, míg Firefox ténylegesen oda is mozgatja.

Chrome-ba nincs finom görgetés úgy tudom, szóval nem tudom elképzelni, hogy neked ne ilyen "szaggatott" lenne.

De egy kis kutatás után ha minden igaz már Chrome-ba is van ilyen funkció (mindjárt ki is próbálom), de nem gyárilag.

2012. júl. 21. 21:11
 9/12 anonim ***** válasza:
még mindig nem ilyen xD
2012. júl. 22. 07:16
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem vágom hogy lehet, ebbe biztos vagyok, hogy nem a gépem a hibás, integrált VGA lehet nem erős, de egy Chrome nem fog akadni rajta. Ráadásul szedtem is le Chrome-hoz ilyen extension-t, még azzal sem működött.

Neked nem beta Chrome-od van vagy Chromium?

Itt is bekapcsoltam, de még béta, nem is működött egyáltalán: chrome://flags/

2012. júl. 23. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!