Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet visszaállítani...

Hogyan lehet visszaállítani (törölni) a videokártya driver frissítését?

Figyelt kérdés

Frissítettem a drivert (windows 7 keresett, hozzá frissítést, nem én), és az óta, ha elakarom indítani a Star wars jedi knight jedi academy játékot, akkor valamilyen open GL hibát jelez ki, ha a Demolition Company játékot akarom elindítani akkor, meg ezt írja ki:

"Error: Could not init 3D system.

Shader Model 2.0 is required.

Please install the last video drivers."

Ezelőtt semmi gond nem volt, simán mentek a játékok...

2012. júl. 21. 14:25
 1/6 A kérdező kommentje:

Lemaradt a lényeg :D

ATI Mobility Radeon HD 4500 Series

2012. júl. 21. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Letöltöd a Catalyst 12.1-et, kicsomagolod belőle az atoglxx.dll fájlt, és berakod a játék mappájába a jamp.exe és a jasp.exe mellé.
2012. júl. 21. 14:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Elindítottam a letöltést, de előre látom már, hogy ez egy futtatható fájl nem pedig tömörített, akkor most? :(
2012. júl. 21. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Sikerült egy hasonló megoldással, köszönöm a választ!

[link]

2012. júl. 21. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én módszeremmel sokkal stabilabban jobb teljesítményt érhetsz el, mert nem lesz semmiféle emuláció a dologban, hanem rendes AMD drivert használsz.

A letöltött, futtatható fájlt természetesen 7-zippel tudod kicsomagolni. Találsz benne egy atioglxx.dl_ nevű fájlt, amit még külön ki kell megint csomagolni (szintén 7-zippel), hogy a rendes dll-t megkapd.

2012. júl. 21. 15:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Én hiszek neked, megcsinálom mivel elutazom és nem leszek netközelben és nehogy akkor üssön be a krach, amikor már nem tudom módosítani. Köszönöm a választ!!!
2012. júl. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!