Egy GS7600 512Mb-os vidikártyától mit várjak el?
nagyon szépen köszönöm először is a válaszodat. ment a zöldkéz.
a proceszoromra azt mondták, hogy nem annyira jó.. Intel Pentium 4 630 3.0GHz processzor ami 3.4 ig van kihúzva és logikailag 2 magos
és egy másik vidikarit is kinéztem: GT7300
Gogy érted azt, hogy "kinézted"? A 7300 még gyengébb..
Nem lehet elérni hogy tandemben dolgozzanak. Teljesen más a gyártó, a chip, a tudás és az architektúra. el sem tudod képzelni mennyire..
úgy néztem ki, hogy használnetestoldalakon természetesen.
max 4-5 ezret szánnék rá, segítenétek keresni olyat ami ebben a kategóriában van?
Szerintem ilyen árban olyasmiket keress, hogy: nV 9400GT, nV 210 (nVidia 8000-eseket nem ajánlom, sorra halnak meg) VAGY ATI 4550, ATi 3650, ATI 2400Pro, vagy XT, esetleg ATI2600Pro, vagy XT.
Szóval ilyeneket már kapsz 4-5000 Ft-ért használtan, de nagyon vigyázz az eladókkal, sok a becstelen, átverős ember. Mindig az orrod előtt teszteljétek le, sose utalj előre nekik pénzt és olyanba se menj bele, hogy "találkozunk ezen és ezen a téren és a kezedbe nyomom, te meg nekem a pénzt" mert simán rádsóznak egy működésképtelen sz@r kártyát röhögve...
Itt egy pár hirdetés CSAK PÉLDÁNAK! hogy milyen kártyákat lehet kapni ennyi pénzért (ezeket nem ismerem) ezek mindegyike gyorsabb, és modernebb az nV7600-as sorozatnál, a GT-nél is, az X800-at pedig felejtsd el, nem véletlen nem használja már senki, csak shader modell 2-t támogat, a játékok meg kb. 2004-óta SM3-asak, tehát el sem indulnak X800-al és már 2012-őt írunk.
Tehát a példák:
HD4550:
nV210:
nV9400GT:
HD3650 (ha ilyet találsz örülj, mert ez nagyságrendekkel gyorsabb):
HD2400Pro:
DE ezek CSAK PÉLDÁK! Nem ismerem ezeket az eladókat, nem tudom azt sem, mennyire megbízhatóak, ahogy azt sem tudom TE merre élsz érted? De körülbelül ilyesmi árakon vannak ezek a kártyák használtan. Ha véletlen találsz X1950Pro kártyát 5000 körül, szerintem azt vedd meg, vagy ezt a 3650-est. De ezeknél már a tápegységed teljesítményének is nézz utána, mert gagyi táppal el sem indulnak. oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!