A gépem . Dll formátumú mindenfélét kér, amikor játékokat akarok elindítani. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Először d3dx9_42.dll-t kért, amikor rákattintottam, azt írta, hogy ez hiányzik. Ezt nagy nehezen letöltöttem a DirectX-el, de akkor pedig zlib1.dll-t kért, azt is beszereztem, de még mindig hülyeségeket ír, nem tudok játékot elindítani a vadi új Windows 7-es gépemen. Lécci segítsetek, mert nem nagyon értek az ilyenekhez, amit tudtam, azt megtettem.2012. júl. 21. 00:38
1/2 anonim válasza:
A DirectX feltelepítése jó ötlet volt. Mivel Win7-ed van gondolom a legújabbat telepítetted.
Minden driver fel van telepítve? (alaplap, vga...stb.) Az alaplaphoz elég lehet a hozzá kapott telepítő lemez is, de a vga-hoz én inkább a legújabbat telepíteném a gyártó oldaláról.
A játék telepítése rendben lezajlott? Egyes játékok telepítéskor utólag rákérdeznek, hogy szeretnéd-e telepíteni a DirectX-et. Ezt nyugodtan kihagyhatod ha külön telepítetted a legújabb verziót.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kiderült, h csak szimplán nem néztem meg rendesen a rendszerkövetelmények közt, h mekkora memória kell hozzá. Nemsokára kapok bele még egy gigát, szóval a probléma remélem megoldódik. Azért köszi :)
2012. júl. 31. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!