Miért adta le ennyire a firefox?
Én mindig is Firefox hívő voltam (vagyok?).
De egyet kell értenem a kérdezővel. A mostani verziókkal valahogy mintha több lenne a probléma. Úgy hogy nem a te gépeddel van gond.
1 kiterjesztés (DownLoadHelper) és 5 bővítmény (Acrobat, Office,nVidia,Flash,Silverlight) van telepítve. Ettől kevesebbet már nem tudok használni, mert akkor egyes oldalak nem jelennek meg rendesen.
Ezektől viszont lassan tölt be, egyes oldalaknál lassú, időnként meg is akad 5-6 másodpercre és csak utána működik.
Azt ígérték megoldják a memória zabálást is. Indulásnál 20-30Mb-ot igényel, volt olyan bezárás amikor 700Mb felett járt a memória igénye.
Vannak fórumok ahol trükközni lehet a működésével kapcsolatban. De miért kellene nekem ezzel foglalkoznom?
Az nvidia az mit tud? Hátha nekem is kell olyan, csak nem tudtam eddig róla?....:)
/Acrobat, Office,nVidia/ Ilyenek nincsenek nekem, nem vettem észre a hiányukat/
A "memóriazabálás" meg nem érdekel, azért van, hogy használja, nem értem miért gond ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!