Az új laptopom az usbről telepített win7 telepítése után folyamatosan újraindul és nem tölt be. Mit tehetnék?
Hello. Én is ezzel szívok egy ideje. Az USB-nek ehhez szerintem semmi köze. Én mindkét laptopról töröltem a partíciókat és SSD vinyót tettem az oprendszernek. A Win7 telepítővel új partíciót tettem rá úgy ahogy én szerettem volna. A telepítés végig is ment 1x még a HDD-ről el is indult amikor véglegesíti a rendszerbeállítást, majd az utolsó újraindulást követően csak a bejelentkező képernyő jön be majd a képernyő elfeketedik és újraindul a gép mintha reset-elnék. Ez addig ismétlődik, míg ki nem kapcsolom. F2 és F12-re reagál, biosban lehet állítani dolgokat de nem sok mindent.
Szerintem a hiba oka a hiányzó gyári partíció amin volt valami indító fájl ami nélkül ezek az új notebookok már basznak elindulni.
Rájöttem a gond okára.
Dobd el te is a telepítőlemezed miután szerzel egy másikat és azzal simán fel tudod telepíteni.
Nálam a telepítőlemez volt a hiba forrása
Neked is ezt tudom tanácsolni miután én 2 laptoppal is így jártam.
Rájöttem a gond okára.
"Dobd el te is a telepítőlemezed miután szerzel egy másikat és azzal simán fel tudod telepíteni.
Nálam a telepítőlemez volt a hiba forrása"
win7 telepítőlemez volt a hibás.
Ha több partíciót is létrehozol a windows telepítésekor akkor lehet, hogy nem fogja tudni melyikről induljon/bootoljon.
Nem kell újrainstallálni, elég ha a windows telepítőjében belépsz a parancssoros üzemmódba és beütöd, hogy
bootrec.exe /fixmbr
bootrec.exe /fixboot
Az első sort nem feltétlenül szükséges, de nem árthat.
A parancssor eléréséhez:
üdv.
Tudnátok nekem segíteni? Én is ezzel szenvedek, de az a gondom, hogy nem tudok anolul s kicsit értelmesebben kelene leírni lépésről lépésre a dolgokat...E-mailcímem: honeykin84@gmail.com köszi előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!