Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működik a sims? Help!

Miért nem működik a sims? Help!

Figyelt kérdés
Nemrég még minden működött,jó volt stb... Aztán meg újra kellett rakni a gépet, és fel akartam rakni a simset (nem eredeti cd) Megvolt minden, crack, feltöltötte, volt elég hely (így is maradt 10 G) meg minden, de amikor elindítom akkor nagy feketeség semmi hang,kifagy, majd gy fél óra múlva kilép...Jah,még annyi,hogy régebben is erről a cdről ment, de mivel nem volt jó, próbáltam mást,de az sem jó...Mi van a géppel???

2012. júl. 20. 14:41
 1/2 encsi00801 válasza:
próbáld meg újra telepíteni újra aztán próbáld meg ha nem sikerül a játék szar és le kell szedned az internetről vagy meg veszed eredetiben
2012. júl. 23. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:
6× próbáltam egymás után és többször is leszedtem mindig mást..bnőmnek is elkértem a cd-t azzal is rossz...amúgy most már mindegy mer újra kellet rakni a gépet mert volt valami baj vele aztán végül is utána (most már) jó :)))
2012. júl. 24. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!