Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel elehet megnyitni a ....

Mivel elehet megnyitni a . BIN filekat? Több nfo lennt.

Figyelt kérdés
Az a helyzet h a Driver 1 et fel szeretném grafikailag újitani. (ez alatt értem az autók nak új textúra, házaknak, égbolt stb..) van a data mappában olyan hogy 0.BIN 3.BIN ig, és ezeket nem tudom megnyitni. megakarom nyitni és azt írja hogy a fájl formátuma nem támogatott vagy sérült. próbáltam power iso val és winrar al is. előre is köszi.

2012. júl. 19. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A linkelt/idézett rész arra az esetre vonatkoztatható csak, ha megszerzed egy program komplett forráskódját, és azt akarod átírni. Egy program működésének visszafejtéséről szó sincs benne, de nem csak az idézett részben, hanem sehol. Ne keverjük a szezont a fazonnal.

Igazából ez lényegtelen, mert szokás szerint nem is arról beszélünk, amiről szó van. A kérdező nem akarja a programkódot módosítani. Esze ágában sincs. A modellek, textúrák stb. adatok csak, nem futtatható kód, nincs forráskód, nincs mit visszafejteni.

Komolyan el akarod hitetni, hogy a rengeteg játékhoz készült modok mind-mind illegálisak? A Steam Workshop a rengeteg Skyrim moddal illegális? A sok ezer játéhoz kiadott modellek, textúrák stb., amik a moddb.com-on vannak, mint illegálisak?

Ha ezek mégsem illegálisak, akkor mégis hogy lehetséges az, hogy ha szegény kérdező a saját játékában saját részére kicserél egy textúrát, akkor rögtön bűncselekményt követ el? Na ne röhögtessetek már.

A rengeteg linux szoftver, ami az "eredeti" windows szoftver visszafejtésén alapul, mind illegális? A sok open source driver, a Wine a teljes Open-/Libre Office a zárt formátumok kezelésével illegális? Hogy nem csukták még be a készítőket? Hiszen ismertek mind.

Mi van a ReactOS készítőivel? Legutóbb még nem voltak börtönben, amikor utoljára hallottam felőlük. Talán mégsem olyan illegális magának a szoftvernek a visszafejtése sem.

Ne csináljunk már a bolhából tengeri tehenet, ha nem muszáj. Tudom, hogy akárhányszor előkerül valami vitás kérdés, rögtön ütni kell a vasat, csak hogy neked legyen igazad, de jobb lenne, ha a kérdésben megfogalmazott témánál maradnánk.

2012. júl. 20. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyébként nem ide tartozik, de ha már korábban szóba hoztam, akkor tisztázzuk. Nem a saját DVD-d biztonsági másolatáról beszéltem, hanem arról, hogy szabadon lemásolhatod magadnak a szomszéd Maris DVD-jét.

[link]

2012. júl. 20. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen. Szabadon másolhatod a szomszéd DVD-jét, mert ez belefér a magáncélú biztonsági másolatba, ha nem kereskedsz vele...

A kérdezőnek meg annyi, ha nem találsz rá programot, akkor ez azért van, amiért írtam is, a szoftverkészítők nem preferálják, hogy bárki átírja a szoftvereket, de ha találsz hozzá programot, hát tedd azt és szerintem ennyiben is maradhatunk...

2012. júl. 20. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!