Mivel a számítógép bináris rendszerben dolgozik minden képen minden pixelnek számokban kell tárolódnia. Hogyan tekinthetem meg egyes képek számsorát?
Figyelt kérdés
?2012. júl. 18. 21:51
2/9 anonim válasza:
Sehogy mert a JPEG és a PNG kibaszottul nem így működik.
3/9 anonim válasza:
"Sehogy mert a JPEG és a PNG kibaszottul nem így működik."
Azok is számokként (illetve bináris jelekként) tárolódnak.
Total Commander, F3, 3 (Hexa megjelenítés) -> így meg tudod nézni a "számokat".
4/9 anonim válasza:
Minden hexadecimális kódként tárolódik, de ott sem a pixeleket egyenként írja le. Ha megnyitnád hex-ben akkor sem azt látnád hogy pixelenként levan írva hogy mi milyen színű.
5/9 A kérdező kommentje:
a total commanderes megoldás tökéletes, köszi. az összes többinek meg ment a piros kéz, egyszerűen szánalmas hogy 10kérdésből 5 ra az a válasz hogy google, a maradék pedig nyers kötekedés. (néztem googleban is)
2012. júl. 19. 01:27
6/9 A kérdező kommentje:
amúgy nem kell feltétlen bináris legyen, csak azt hittem az a legegyszerűbb jó az ascii is. és ha megvan ez egy szövegfájlban akkor hogyan lehet visszakonvertálni képpé?
2012. júl. 19. 01:36
7/9 anonim válasza:
Kedves kérdező azért szoktunk GOOGLE t írni
mert ha hiszed ha nem kb 5 perc keresgélés után megkapod a választ
8/9 A kérdező kommentje:
valszeg azért nem hiszem el mert már kerestem jóval több ideig mint 5 percig magyarul angolul és nem jutottam semmire.
2012. júl. 19. 11:27
9/9 A kérdező kommentje:
és ha nézem az 53%-ot ami van neked arra jutok hogy 2-ből csak 1-szer mondasz igazat D:
2012. júl. 19. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!