Windows 7-ben, hogy lehet azt beállítani, hogy rendszergazda legyek? Tovább lent
Figyelt kérdés
Elegem van már abból, hogy a gépemből zarándokhely lett. Engem az nem zavar, hogy ha neteznek rajta meg ilyenek, de jönnek az unoka tesók, és tesztelgetnek rajta ezt, azt. Mindig teli rakják hülyeségekkel. Programok, játékok. Utána meg nem csodálom, hogy hívom a mestert, hogy csinálja meg, mert ellett sz@rva, és hogy teli van vírusokkal. Ha beállítottam az egészet, akkor ugye nem tudnak install/uninstall cuccokat csinálni rajta? Meg remélem a control panelben nem tudnak szórakozni. 28N2012. júl. 18. 12:05
1/5 anonim válasza:
Legközelebb jelszavazd le a gépet, h már mikor BOOT-ol, akkor is kérjen jelszót. ;) Így csak az használhatja ez után, aki tudja a jelszót, jelen esetben te.
2/5 A kérdező kommentje:
Annyira szemét nem akarok lenni, nekem elég annyi is, amit leírtam, hogy ne szórakozgassanak rajta ilyen vacakokkal.
2012. júl. 18. 12:22
3/5 lindmayer válasza:
csinálj egy nyilvános fiókot, ami nem rendszergazda, és azt használják a többiek
ha meg túl sok minden kerül rá, akkor egész egyszerűen töröld a fiókot az adatokkal és csinálj egy másikat
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, majd megpróbálom. :)
2012. júl. 20. 11:13
5/5 anonim válasza:
Akkor további sok sikert a "sz.póágon". Első válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!