Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek, ha nem megy a Worms?

Mit tegyek, ha nem megy a Worms?

Figyelt kérdés

Gondolom ismeritek a Worms játékot, na és van a World party, ami mikor fel telepítettem akkor ment, de azután mindig 'leáll' , A gépen Win7-es, és már próbáltuk beállítani, hogy ehhez a típushoz menjen, de nem sikerült!

Ha van tipped kérlek oszd meg, lehet beválik! :))

2012. júl. 18. 00:25
 1/7 anonim ***** válasza:
WinXP sp2 kompatibilis módban érdemes próbálkozni.
2012. júl. 18. 00:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Win7-en újabb fajta Radeon kártyával nem fog működni sehogy. (Nagyon régiekkel nagyon trükközve megy, ha jól emlékszem.) Se patch, se régi driver, se új driver, semmi nem segít. Játssz helyette Armageddont, az működik patchelve, illetve a legjobb választás a Reloaded, az modern rendszerekre íródott.

Ha ragaszkodsz a WWP-hez, akkor rakj fel egy másik partícióba XP-t, estleg próbáld meg virtuális gépben.

2012. júl. 18. 01:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Na igazából úgy sikerült, hogy rámentem a feladatokra, és azt megnyitotta, és nem fagyott be, visszaléptem és tudtam játszani.:)

Köszönöm a tippeket/segítségeket! :))

2012. júl. 18. 01:59
 4/7 anonim válasza:
Ha már a Worms Armageddon szoba került nemtudnátok hozzá adni egy linket (ami nem torrentes) és egy patch letöltés linket légyszi?Már nagyon szeretnék valameikkel játszani de sz*r a verzio amiket letöltök
2012. aug. 23. 19:41
 5/7 anonim válasza:
Nemirtam de win7 32bit-esre
2012. aug. 23. 19:42
 6/7 danikiller válasza:
Ez most nem ide tartozik de : UTOLSÓ vűlaszoló: késdésed van nem ide irjuk ki hanem sajátba
2014. ápr. 21. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Én épp a Worms Armageddonnal próbálkozok Windows 7-en, de nem akar elindulni
2018. júl. 10. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!