Miket törölhetek ezekből, amik nem fontosak? Segíts!
Nekünk fogalmunk sincs róla, hogy te miket használsz.
A BrowserCompanion-t nem tudom micsoda. Én törölném.
A DivX Setup is mehet, szerintem (ha már van VLC-d).
Nekem kb. 50 program van felhányva és nem észlelek lassulást. Nem fut semmi feleslegesen.
Start menü; a kis szövegmezőbe írd be:
msconfig majd nyomj Enter-t. A felugró ablakban az automatikus indítás fülön vedd ki a pipát azon programok elől, amelyeknél nem kell, hogy a rendszerrel automatikusan induljanak.
Köszönöm szépen mindenkinek!
Sajnos nem nagyon értek már ezekhez a dolgokhoz, nem tudom , hogyan kell Töredezettségmentesítést csinálni, és a vírusirtókhoz sem konyítok túlzottan.
"a pirossal jelölteket nyugodtan ledobálhatod a gépedről :"
A Norton Security Scan-t már akkor miért nem jelölted meg?
"A pirossal jelölt képet felejtsd el, a válaszolónak fingja sincs róla, hogy mit használsz (ahogy nekem sem, de ezt írtam is)"
Én is ezt mondom. Ha az okoskára hallgatsz ("piros törölhető"), akkor letörlöd a vírusírtód, a Skype-od az egyetlen fotószerkesztőd de még egy sima doc fájlt sem fogsz tudni megnézni, mert office sem lesz a gépeden és a virtuális meghajtóról és a Silverlight nélkül egy pár oldal videóiról is lemondhatsz. Ez minden letöröltetne a gépedről, gondolkodás nélkül.
Mivel mi nem tudjuk, hogy te mire használod a géped, így felelőtlenség lenne bármit is mondani. Ha kevés a "C"-n a hely partíciót kéne átméretezni, mert egy eleve kicsi rendszerpartíció (5-10 GB) már a kezdetektől kicsi és később csak rosszabb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!