SOS! Worben hogy tudok vízjelet tenni több képre?
csináltam egy montázst wordben, mivel photshop-al nem tudom, hogy kell, DE szeretnék vízjelet tenni rájuk, úgy hogy az egész A4-es oldalon keresztül fusson, ám mindig csak alájuk teszi
segítséget szeretnék kérni! :)
Photoshopban lenne az igazi, de:
Word-ben csinálsz egy szövegdobozt, azt szabadon lehet forgatni, méretezni. Kitöltöd szöveggel, majd egyéni betűszínnél valamilyen halvány árnyalatot választasz ki.
ez a megoldás nem működik sajnos, szétdobálja a képeket és a szövegdobozt nem lehet előre-hátra helyezni, lesz neki egy fehér rámája és forgatni sem lehet vmiért
van photoshop-om, de nem tudom használni
Először a képek igazítása legyen négyzetes. Ha bekapcsolod a kijelöléspanelt, majd abban a CTRL nyomása mellett kijelölöd a képeket, akkor csoportba lehet azokat foglalni.
Miután a csoport egy egységes képként viselkedik, úgy lehet könnyebb a szövegdobozt hozzá igazítani.
Ha nem sikerül, akkor a Word korlátai miatt van, a szövegszerkesztőt csak minimálisan lehet ilyen képszerkesztési feladatokra felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!