Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért nem tudom hiba mentesen...

Mért nem tudom hiba mentesen feltelepíteni az avast antivírust?

Figyelt kérdés

Régen fenn volt a gépemen az avast,vissza akartam tenni de ezt írja ki: [link]

újra indítottam a gépet de mindig ezt írja ki.Nem foglalkoztam azzal így feltelepítettem de amikor meg akartam nyitni kiírja azt hogy UI.exe nem működik.igy letöröltem,de találtam a program filesmapába egy kis töredéket,de nem tudtam letörölni mert azt írta ki hogy az jelenleg fut.a comodo killswith-be leállítottam a folyamatot sőt ki is törölte a prgram filesból amit nem engedett nekem és a maradékot én is kitöröltem így nem maradt semmi az avastból.De még mindig ezt irja ki: [link] ötletek?

2012. júl. 16. 11:51
 1/8 anonim ***** válasza:
megy egy másik telepítés szerintem az a baj
2012. júl. 16. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Az ötlet az, hogy a feladatkezelőből ki kéne lőni azt ami telepíteni akar, vagy telepítődik vagy mit csinál. Biztos van valami install a nevében.

Én még egy msconfig -ot is néznék, hogy mi indul el a géppel.

2012. júl. 16. 12:05
 3/8 A kérdező kommentje:
sziaszto azt már kilötem a comodo killswith olyan mint a feladat kezelő volt még az avast serviznek egy folyamatja és kikapcsoltam +le is töröltem semmi se maradt a régi avastból. meg mi az a msconfig?eltudnád magyarázni
2012. júl. 16. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Start menü -> futtatás -> msconfig . Behozza a System Configuration ablakot, boot, startup, services beállítások. Beállíthatod h. mik startupoljanak pl, mert elég sok köcsög progi berakja magát, ami meg lassítja is a win betöltést, mint pl adobe, google stb.
2012. júl. 16. 13:58
 5/8 A kérdező kommentje:
szia köszt hogy megmontad ugy tünik hogy még van vamali az avastból le akkarom tölten ia avast uninstaltt de nem értem az utasitást mert angol valaki leforditaná nekem
2012. júl. 16. 18:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Uninstall Utility

Sometimes it´s not possible to uninstall avast! the standard way - using the ADD/REMOVE PROGRAMS in control panel. In this case, you can use our uninstallation utility aswClear.

How to uninstall our software using aswClear:

Download aswclear.exe on your desktop

Start Windows in Safe Mode

Open (execute) the uninstall utility

If you installed avast! in a different folder than the default, browse for it. (Note: Be careful! The content of any folder you choose will be deleted!)

Click REMOVE

Restart your computer google fórditó nem nagyon segitet

2012. júl. 16. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Töltsd le az aswclear.exe -t.

Indítsd újra a géped safe módban ( mielőtt win töltene f8 és akkor kiválaszhatod, magyarul csökkentett mód)

Indítsd el azt a progit. Ha az avast-ot nem az alapértelmezett mappába telepítetted, akkor válaszd ki a helyét, de légy óvatos, mert bármilyen mappát választasz ki azt törli.

Kattints a remove-ra

Indítsd újra a gépet.

2012. júl. 17. 00:18
 8/8 A kérdező kommentje:
kösz segitet ez a progi,meg kösz hogy leforditottad nekem
2012. júl. 18. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!