Mért nem tudom hiba mentesen feltelepíteni az avast antivírust?
Régen fenn volt a gépemen az avast,vissza akartam tenni de ezt írja ki: [link]
újra indítottam a gépet de mindig ezt írja ki.Nem foglalkoztam azzal így feltelepítettem de amikor meg akartam nyitni kiírja azt hogy UI.exe nem működik.igy letöröltem,de találtam a program filesmapába egy kis töredéket,de nem tudtam letörölni mert azt írta ki hogy az jelenleg fut.a comodo killswith-be leállítottam a folyamatot sőt ki is törölte a prgram filesból amit nem engedett nekem és a maradékot én is kitöröltem így nem maradt semmi az avastból.De még mindig ezt irja ki: [link] ötletek?
Az ötlet az, hogy a feladatkezelőből ki kéne lőni azt ami telepíteni akar, vagy telepítődik vagy mit csinál. Biztos van valami install a nevében.
Én még egy msconfig -ot is néznék, hogy mi indul el a géppel.
Uninstall Utility
Sometimes it´s not possible to uninstall avast! the standard way - using the ADD/REMOVE PROGRAMS in control panel. In this case, you can use our uninstallation utility aswClear.
How to uninstall our software using aswClear:
Download aswclear.exe on your desktop
Start Windows in Safe Mode
Open (execute) the uninstall utility
If you installed avast! in a different folder than the default, browse for it. (Note: Be careful! The content of any folder you choose will be deleted!)
Click REMOVE
Restart your computer google fórditó nem nagyon segitet
Töltsd le az aswclear.exe -t.
Indítsd újra a géped safe módban ( mielőtt win töltene f8 és akkor kiválaszhatod, magyarul csökkentett mód)
Indítsd el azt a progit. Ha az avast-ot nem az alapértelmezett mappába telepítetted, akkor válaszd ki a helyét, de légy óvatos, mert bármilyen mappát választasz ki azt törli.
Kattints a remove-ra
Indítsd újra a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!