Photoshop CS5! Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem. Be tudom írni a szériaszámot és az e-mail-t, amit elfogad, de utána ezt írja ki!
2012. júl. 15. 17:17
1/4 anonim válasza:
A subscription edition olyan változat, amit rendszeresen érvényesíteni kell (előfizetéses verzió).
Ha már letöltöd, keress egy teljes és normális verziót (aminél nincs külön változat jelölve, vagy csak Extended edition), majd annak lépéseit tartsd be, különben szintén nem működne.
2/4 anonim válasza:
nem a rendes telepitést kellett volna választani,hanem a próbavertzósat és a két dll fájlt bemásolni az adott mappákba! de ez leis van irva a torrent readme-jében
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tudnátok (pl.: isohunt-ról) mondani olyat, amelyet tudnék egyből használni, mindenféle ilyen dologtól mentesen? Egyáltalán nem vagyok hozzáértő.
2012. júl. 15. 17:27
4/4 anonim válasza:
egy sincs amin nem kéne variálni telepités elött után közben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!