Hogyan futtassam az NFSMW-t maximum Directx7-es árnyalókkal, ha az oprendszer és a megjelenítő is magasabb DirectX-szel rendelkezik?
Figyelt kérdés
Directx7 alatt nincs elmosódott mozgás, és realisztikusabbnak tűnik a játék. Az egyetlen gond hogy nincs elég erős DirectX7-es VGA a megfelelő sebességhez.
Illetve ebből adódóan a fejlettebb kártyák úgymond "hiába erősebbek".
Sok játéknál megoldották a menüből való DirectX szint választását, ennél pont nem. Ezért keresek rá megoldást.
2012. júl. 15. 00:49
1/7 anonim válasza:
ATI Tray Tools tudott valamikor régen shader verziót felülírni. Hogy most tud-e még, illetve 0-ra tud-e, azt neked kell kipróbálni. Ha nvidia kártyád van akkor sajnos így maradt.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos az ATT nem oldja meg a problémát. Egyszerűen el sem indul a játék. Ráadásul csak 1.0-ra lehetne levenni a Vertex Shadereket. A DirectX7 eléréséhez meg teljesen tiltani kellene. :(
2012. júl. 15. 01:09
3/7 anonim válasza:
Egyébként ha a visual treatmentet levennéd low-ra, meg kikapcsolnád az overbrightot, akkor szerintem kb. ugyanazt érnéd el.
4/7 A kérdező kommentje:
Van egy elmosódás benne ami teljesen lebutítva a grafikát is benne marad. Régebben néztem fej-fej mellett. Nagyobb sebességnél zavaró tud lenni, bár az tény hogy egy közepes DX9es VGA-nál nem vészes annyira.
2012. júl. 15. 01:21
5/7 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy az elmosódást a monitorod okozza? Ha LCD monitorod van, erre nagy az esély.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem a monitor okozza....... Viszont ha lehet mellőzzük az oktató jellegű, lenéző hangnemű beszólásokat! Köszönöm.
2012. júl. 18. 20:40
7/7 anonim válasza:
Ha ez nekem szólt, akkor tévedsz, és innentől le is vettem a kezem rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!