Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mihez kezdjek? Valamit nagyon...

Mihez kezdjek? Valamit nagyon elrontottam

Figyelt kérdés
Éppen az asztalon rendezgettem az ikonokat (programokat) És véletlenül egy programot rátettem egy másikra. akkor azt amit rátettem eltűnt, és akkor rámentem alul a start-ra és aztán arra, hogy minden program és ott arra a programra. Kivittem az asztalra, meg akartam nyitni, de valamit kiírt és nem tudtam megnyitni. Akkor újra le akartam tölteni, de közben valami angol nyelvű softvare-t is letöltöttem és most felül van valami sáv, aminek nem kéne ott lennie. Most mihez kezdjek?
2012. júl. 13. 22:21
 1/4 A kérdező kommentje:
És mindig amikor új lapot nyitok, akkor az az angol nyelvű kereső jelenik meg.
2012. júl. 13. 22:23
 2/4 anonim válasza:
A fenti angol hülyeség az egy toolbar. egyszerűen le lehet törölni ott a mindenprogramnál. de szerintem te is tudod. Mellesleg le tudtat tölteni amikor letöltötted a toolbart?
2012. júl. 13. 23:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi az a toolbar?
2012. júl. 14. 11:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Oh, már eltűnt! Megoldottam, de mit csináljak, hogy amikor új lapot nyitok, ne az az angol kereső jöjjön be?
2012. júl. 14. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!