Van két partícióm 25 gb (c-meghajtó),50gb (d-meghajtó). Azt az 50gb-t vagy egy részét át lehet tenni a C-re, valamilyen programmal?
Figyelt kérdés
Partícionálás?2012. júl. 13. 17:19
2/7 A kérdező kommentje:
igen ezt próbáltam de nem sikerült,csak egy másik particiót tudok létrehozni,hozzáadni nem tudok
2012. júl. 13. 18:47
3/7 anonim válasza:
A "D" meghajtót zsugorítod a bal oldalán és utána a fennmaradó helyig kiterjeszted a "C"-t. Meg lehet vele csinálni, és ha WIN7-ed van, akkor még enélkül is...
4/7 A kérdező kommentje:
win7-em van, enélkül hogy?
2012. júl. 13. 19:03
5/7 anonim válasza:
Jobb klikk a sajátgépen, ott kezelés majd lemezkezelés. Itt tudod zsugorítani a "D"-t és kiterjeszteni a "C"-t. Előtte egy vinyóellenőrzést meg kéne ejteni mondjuk egy HDSentinel-el...
6/7 A kérdező kommentje:
igen ott vagyok,én nem tudom kiterjeszten meg zsugorítani
2012. júl. 13. 19:21
7/7 anonim válasza:
Ha kevés a szabad hely a meghajtókon, akkor persze nem fog menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!