Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 home premium N...

Windows 7 home premium N Loader [Többi lent] hogyan?

Figyelt kérdés
na az lenne hogy aktiválnom kellene a win t 3 napon belül mert csak ennyire tudtam vissza rakni na és erre nem találtam loadert valaki linkeljen kérem!? aki tud :D vagy ha van vmi más megoldás az újra rakás és ezeken kívül mert nem értek hozzá itt ismem sincs hozzá szerviz meg....
2012. júl. 12. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért nem találsz, mert nincs. Már csak ezért sincs értelme N-est telepíteni. Volt bármi okod rá? Gondolom, nem boltban vetted.
2012. júl. 12. 16:56
 2/11 A kérdező kommentje:
így találtam a gépet..
2012. júl. 12. 17:05
 3/11 A kérdező kommentje:
és így lehet használni ha lejár? mármint már járt le és mikor bekapcsolom írja h lejárt stb fekete kép de kitudok lépni belőle és így engedi használni? szal nem fogja egyszer 1-2 héten belül benyomni az unalmast mint annó nekem win xp nél már a wint sem indította..
2012. júl. 12. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Windoes WAT remover-t...ez az egész eredetiség ellenőrző részt kiszedi a Windows-ból... MŰKÖDIK!! És a frissítések ugyanúgy jönnek rá...
2012. júl. 12. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

*Windows WAT Remover

2012. júl. 12. 17:11
 6/11 A kérdező kommentje:
van hozzá valami leírás ami biztos is?
2012. júl. 12. 17:34
 7/11 anonim ***** válasza:
leírás? egyszerűen letöltöd a programot és csak rákattintasz arra, hogy "Remove WAT". ennyi egy gombnyomás az egész... :)
2012. júl. 12. 17:44
 8/11 A kérdező kommentje:
és ez nem tud elrontani semmit? szal nem e töröl vmi fontosat.. és akkor 1 linket tudsz küldeni? :D köszi
2012. júl. 12. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:
írj privit ha megvan ha nem sikerül!
2012. júl. 12. 18:04
 10/11 A kérdező kommentje:
majd megpróbálom mingy csak felteszek 1-2 progit ha felteszem a meghajtóra ahol van a windows rányomok a remove wat ra már kész is? vagy kell resi ilyenek? és ez tuti megy home premium n esen?
2012. júl. 12. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!