Valami értelmes msn messenger?
Már letöltöttem a 4.0-tól kezdve a messenger 2012-ig, de egyik sem működik. Pedig nekem windows msn messenger kell.
Vagy NET framework frissítés kell, (ami után elromlik a gépem), vagy msn agent frissítés. Azt sem akarom.
Msn messenger plus 5.öt próbáltam, ami kompatibilis? lenne az XP 2009-essel, de ott meg le kell tölteni a silverlight-ot, amit már vagy 5ször letöltöttem.
Legtöbbje mind vírusos (msn messenger), amit az internetről töltenék le és azért nem tudom használni.
Mondom hajítsd ki az XP telepítőd, tölts le egy Win7 32 bit-et (pl az Ultimate verziót), telepítsd fel és utána bármelyik msn fog futni a gépeden zokszó nélkül. Vagy annyira régi már a géped, h nem menne el rajta a Win7?
Én inkább maradok a jól bevált XP-nél. Mindegy. Ott van a facebok chat, vagy az e-mail. Az legalább működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!