Nem tudom a fényképeket körbevágni a programmal. Segítség?
Letöltöttem egy programot,a képet rárakom,de nem tudom megcsinálni,hogy jó legyen......
Szeretném megrendelni a képeket,de így nem lehet.
A 3/4 rész fehér a többin van a kép.Ìgy sikerült fel scennelni. :(
Tud valaki segíteni a képeket körbevágni????5 db képröl lenne szó...
Ha programra van szükséged, akkor az ingyenes PhotoScape-et ajánlom(ingyenes, magyar):
Szerintem a picasa 3 a legjobb megoldás. Körbevágod, kézzel beállítod a körbevágás nagyságár, majd jobb klikk , mentés és kész.
Emellett számtalan efekt áll rendelkezésedre a skennelt fotó színének, illetve fényerejének változtatására.
A programban a telepítésnél lehetőséget kínál fel arra hogya PC-n lévő összes képet felkutassa, és aPicasába tegye azokat. EZT az opciót NEM Javaslom. Inkább kézileg importáld a javítani kívánt fotókat.
A prpgram magyar nyelvű.
Ez nekem nem megy... :(
2 képet már egymás mellé tettem,de a fehér keretböl akkor sem tudom kivágni...Hogy ennyire ne tudjam ezt a sz...kezelni.Ìgy nem tudom öket elöhivattatni. :(
Nem tudná nekem valaki megcsinálni????
Photo filtere studio programmal próbáltam.
Akármit csinálok nem lesz teljes nagyságú a kép.A széle megmarad.
Esetleg fel tudnám úgy scennelni,hogy ne legyen széle??
A4 es méretben scennel a fénykép pedig kicsi.15 cmx10
Soha nem csináltam még ilyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!