DirectX (r) Frissítési hiba?
Lenne egy olyan problémám hogy frissítettem a Videó kártyám-at s azuán kért a gép egy újraindítást ami meg is történt. Miután ez megtörtént elkezdet betölteni a gép de Boot-olásnál befagyott. Egy újraindítás után helyreállt ez a probléma de amikor betöltött minden észrevettem hogy átrakta minimum felbontásba a videó kártyát.Megnéztem az Eszközkezelőbe a videó kártyát és VGA alap videó kártya volt benne a Nvidia GeForce M310 helyett. Megint megismételtem a frissítést s akkor már minden rendben ment. Nem volt Boot befagyás se semmi. De amikor el szeretnék indítani programokat akkor kidobja azt a hiba üzenetet hogy nincs megfelelő frissítés a DirectX -emen ami DirectX 11. Már megpróbáltam eltávolítani a DirectX-et de nem sikerült. Mindig azt jelezte hogy DirectX 11 van a gépen! Valamilyen tanács? Ha helyes tippet adsz amitől elmúlhat ez a problémám akkor küldök 1 CSOKIT!
A választ Előre is köszönöm!
Video kártyám: Nvidia Geforce M310
OK, azért előbb is szólhattál volna, hogy a Steam küldi az üzenetet, nem a játék vagy a Direcx telepítője, mert gondoltunk már mindenre, csak erre nem.
Kezdjük az elején.
1. Nem Steam alapú játékok futnak-e rendesen?
2. DirecX web installert futtattad-e, ha igen, milyen eredménnyel?
Ha tudsz angolul akkor biztos hogy találsz valamilyen megoldást erre a problémára például ez hátha tudna segíteni
Ha ez sem segít akkor keress tovább Google-n
Ha van a videókártyádhoz driver cd akkor telepítsd fel rá azt vagy ha nincs más megoldás akkor telepítsd újra a géped
Máskor csak akkor frissítsd a videókártyádat vagy a directx-et ha muszáj mert nem te vagy az egyedüli aki megszívta ezzel
Keress egy lemezes játékot, vagy a steamen belül egy almappában offline DX telepítőt, és próbáld meg azzal is.
Alternatívaként innen is letöltheted:
Így is hibaüzenet jön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!