Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért akad a film a KMPlayeren?

Miért akad a film a KMPlayeren?

Figyelt kérdés

Windows 7-es oprendszeren van, és akadozik. Nem hiszem, hogy a filmmel van a gond, más gépen működött.

Nagyjából semmi közöm nincsen az informatikához, így kérlek benneteket, hogy vagy egy másik, szintén ingyenes programot, vagy egy könnyen kivitelezhető megoldást ajánljatok :)

Nem szeretnék világot váltani a programmal, csak a letöltőoldalakon elérhető formátummal gond nélkül megnézni a filmeket, illetve még annak is örülnék, ha a a feliratokat is felismerné.

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. júl. 10. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld MPCHC-val! [link]
2012. júl. 10. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Jobb gomb - Videó(haladó) - Videó leképezés - Átfedéses mixer(Ajánlott)

Általában ha nem ez van beállítva, akkor szakadozik a lejátszás.

2012. júl. 10. 22:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, de úgy néz ki nem ez volt a gond. Átállítottam, kiléptem a programból, aztán vissza, az elején nem is volt vele gond, de megint elkezdett akadozni.
2012. júl. 10. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:

"obb gomb - Videó(haladó) - Videó leképezés - Átfedéses mixer(Ajánlott) "

A Windows 7nél nem lehet átfedést használni, helyette az EVR beállítást kell használni

Én a VLCt ajánlom

2012. júl. 11. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Win7 van a gépemen és simán használja az átfedéses mixert.
2013. szept. 19. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!