Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a Skype-om baja? (lent)

Mi lehet a Skype-om baja? (lent)

Figyelt kérdés
Már 2 hete nem tudok fellépni Skype-ra. Bejelntkezek,de nem tudok kapcsolódni az kis jel ami jelzi hogy elérhető vagyok-e vagy foglalt az forog és azt írja "Kapcsolódás...".De most már fel se enged lépni, beírom a nevem,jelszavam és ezg írja " A Skype nem tudott kapcsolatot létesíteni" Mi lehet a baj? Az felmerülhet, hogy a gépemnek van baja?

2012. júl. 8. 21:11
 1/5 karesz01 ***** válasza:

1.-Felhasználó és jelszó hiba :

Kis és nagy betű hiba és/vagy karakter hiány .

2.-Frissítés :

Kikapcsoltad az automatikus frissítést és már minden ismerősöd frissebb verziót használja ,

ezért nem tudsz a régebbivel csatlakozni .

Keresd meg és installáld fel a legfrissebb verziót .

( skype 5.9 magyar )

2012. júl. 9. 05:32
 2/5 karesz01 ***** válasza:
skype 5.10.0.115 magyar a legfrissebb most .
2012. júl. 9. 14:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!:)
2012. júl. 10. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam,letöltöttem mind2 verziót és nem jó még mindig "kapcsolódik"...:/ Most már két hete csinálja ezt a Skype-nak már letöltöttem 4 fajta verzióját.Lehet, hogy a gépemmel van baj? Ha valamit ez számítana egy kis note-book om van samsung...
2012. júl. 10. 21:38
 5/5 karesz01 ***** válasza:

A revo-val törölj inkább mert a windows eltávolító nem ér semmit .

1.-Letöltöd a revo-t.

2.-Telepíted a revo-t.

3.-Beállitod a revo-t. ( keresés : "speciális mód" )

4.-Törlöd a skype-t a revoval hogy minden beállításod és adat törlödjön a gépedröl .

( amit a skype - fiókod tárol az nem fog törlödni )

5.-Revo-t leállítod .

6.-Újra telepíted a skype-ot .

7.-kripobálod .

A revo segít nyomtalanul kiszedni minden programot amit a windows eltávolító nem tud megcsinálni .

A windows eltávolítót ne használd .

A windows eltávolító nem tudja maradék nélkül eltávolítani a programokat és ezért van hogy ha ,

újra huzod a programot a maradék fájlokból vissza áll úgyanugy .

revo-uninstaller-193 :

[link]

2012. júl. 10. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!