Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program ami egy...

Van olyan program ami egy angol nyelvű videot lefordít magyar nyelvre?

Figyelt kérdés
Feliratot készit neki vagy ilyesmit.
2012. júl. 8. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Persze. Iskolának hívják.
2012. júl. 8. 14:42
 2/8 A kérdező kommentje:
pl.Youtube on
2012. júl. 8. 14:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Gyökszik kiméljenek!
2012. júl. 8. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Ment a piros kéz!
2012. júl. 8. 14:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Youtube fordító se tudja rendesen lefordítani angolra, az angol nyelvű beszédet, akkor még értelmesen fordítsa át magyarra is? Jó pár év múlva talán lesz használható program, de így értelmetlen, használhatatlan lenne.
2012. júl. 8. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sőt inkább nem is lesz, mert ahány ember, annyiféle beszéd, nyelvjárás. Jól mondja az első, meg kell tanulni angolul, vagy viseld ezen korlátozás terheit.
2012. júl. 8. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Adjál piros kezet erre is, légy szíves. A hangfelismerő szoftverek még tiszta beszédet is csak bajosan tudnak értelmezni, ha van háttérzaj, akkor meg aztán főleg, a nyelvtani összefüggésekről nem is beszélve. Arról meg, hogy sík vagy, nem én tehetek.
2012. júl. 8. 14:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Azért álljon már meg a menet!!

Az volt a kérdés hogy megtanuljak angolúl vagy ne?

Egy programot kerestem hátha létezik.

Itt már nem lehet felteni kérdést szurkálodó gyökerek nélkül?Miaz hogy (Arról meg, hogy sík vagy, nem én tehetek.)

Örülök hogy ismerjük egymást.Aki értelmesen emberi modra válaszolt annak köszönöm.

2012. júl. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!