Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Számítógép teljes védelme?

Számítógép teljes védelme?

Figyelt kérdés
Egy olyan programot szeretnék ami tényleg ->teljesen<- átvizsgálja az egész gépet úgy ahogy van mindennel együtt mert felraktam egy programot ami hát eléggé vírus gyanús volt és miután felrakta azt a 18.000 fájlt amit átmásolt nagyon lelassult a gépem + a téma is elment meg vibrált a kép... Ilyen helyzetben már nem érzem elégnek egy avast! lefuttatását :D

2012. júl. 8. 01:15
 1/5 Grim13 ***** válasza:
ilyen estben telepítsd újra a gépet ... az avastbol pedig használd valamelyik komolyabb verziót mondjuk az internet security-t és végül de nem utolsó sorban: miért raksz fel valamit ami vírusgyanús ?
2012. júl. 8. 02:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem lehetne megoldás esetleg valamilyen boot idejű vírus keresés? Mert akkor elvileg még nem tölt be semmi és úgy vizsgálja meg a gépet..
2012. júl. 8. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan mi volt, ami felmásolt többezer fájt és utánna vibrált a kép? Videókártya-driver?

Próbálj egy Malwarebyte's Anti-Malware-t csökkentett módban, aztán újratelepítés.

2012. júl. 8. 02:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Emsisoft Anti-malware nekem kipucolta a gépem szerintem jó progi
2012. júl. 8. 10:30
 5/5 Grim13 ***** válasza:
avastnak van boot idejű ellenőrző mechanizmusa
2012. júl. 8. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!