Miért használja ki a windows-om több mint 50%-osan amemóriát, amikor "üresjáraton" megy az oprendszer?
Figyelt kérdés
Tehát semmi nincs megnyitva.
6GB ramom van, nem tudom miért van szüksége csak a windows-nak a felére.
2012. júl. 7. 16:47
11/15 anonim válasza:
Használsz valami ilyent? mert ha nem kikelene törölni
internet forgalom nincs? magas
12/15 A kérdező kommentje:
Most nem csináltam az ég világon semmit, és 35%-ra csökkent. A media dashboard-ot meg nem találom sehol a folyamatok között. Azért ez érdekes nem? Lehet, hogy windows reinstall kellene?
2012. júl. 7. 17:53
13/15 anonim válasza:
Talán lehet jó lene
de szerintem mse nem szuperál
hivatalos microsoft helyrök töktöted?
rezidens védelme fut?
frisitve mindég van?
.
én inkább valami mást ajánlanák helyete bár sokan azt mondják jó
ha nemtudod mi az a media dashboard
és nemtelepitetél semi ilyesmit
akor csak kártevö lehet
neten én alig látam valamit róla de egy helyet Trójainak irták ez már szerintem elég ok...
14/15 A kérdező kommentje:
Na most alapjáraton olyan 23%-ot használ. Csináltam vírusellenőrzést, talált egy két kártevőt, meg az msconfigban kikapcsoltam pár folyamatot amikre nem volt szükségem.
2012. júl. 8. 05:32
15/15 A kérdező kommentje:
A másik érdekes dolog, hogy tegnap volt 10 GB szabad helyem, mert benyomtam a ccleanert, ma van 4,8.... Pedig semmit nem telepítettem azóta. Valami állandóan telerakja rejtett fájlokkal a gépemet.
2012. júl. 8. 05:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!