Jedi Academy. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Nem akar működni a Jedi Academy. Eddig XP-n ment, de váltottam Win7-re és már nem működik. Radeon 9250es videokártyám van. Ezt a hibaüzenetet írja ki:
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
2012. júl. 7. 11:52
11/15 anonim válasza:
A HD2450-es nem tudom mi lehet, mert ha HD2400-ról van szó, az tud shader model 2-t, van hozzá 7-es driver, szóval bukter. A Soundblaster Live meg megy a win saját driverével is.
12/15 Doctor0710 válasza:
Mondom, hogy ősidők, de neked magyarázhat az ember... A 6900-as Win7-es Beta időkben nem volt rá driver, és csak az XP-s drivert lehetett használni. Aero nélkül. A SB Win7-es driverén meg problémák vannak a 24 bites vezérléssel, és ismét muszáj az XP-set használni.
13/15 anonim válasza:
Ne ködösítsél már. Azt használtam én is, a Vistás driverrel is ment. És most itt azt akarod beadni, hogy ennek ellenére te egy XP-sel kínlódtál?
14/15 Doctor0710 válasza:
És szerinted a Vistas driverben mi volt? Byte-ra pontosan ugyanaz, mint az XP-s...
15/15 anonim válasza:
Ez már csak azért is hülyeség, mert a Vista-Win7 driverek ugayanazt a modellt használják, most is egy package-ben van a kettő, és definitíve nem ugyanaz, mint az XP-s. FAIL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!