Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul a Minecraft?

Miért nem indul a Minecraft?

Figyelt kérdés

Már vagy 6 félét letöltöttem, de ha rákattintok az Offline-ra akkor mindig valami hibát ír ki. Másik eset, hogy elindítom és nem csinál semmit. Java fenn van, próbáltam xp sp2 módban indítani, rendszergazdaként, de semmi.

(nem, nem fogom megvenni)

2012. júl. 6. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:

w.ww.t.hepi.ra.te.bay.se (pontokat töröld csak igy egndegte meg ez a sz@r oldal) Minecraft cracked teljes verziót tölts le!

www.java.com : újra telepíted az egészet

Microsoft .NET framework

és ha nem indul próbáld meg a Kompatibilitást beállítani és többször kattints rá, remélem tudtam segiteni, ha semi nem megy tedd újra a windowsot

2012. júl. 6. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Érdekes játék ez a minecraft, nekem xp-n azt csinálta, hogy rákattintottam, jött egy "windows hiba ablak hang" nem történt semmi, majd újra katt és indult. Most 64 bites win7-en megy frankón, Java-t én is újra raktam, fenn volt a 32 és 64 bites is, a .NET is C++ bigyó, directx, szóval először ezeket próbáld, ha nem jók akkor, windows reinstall, ahogy előttem írták, az is orvosolhatja a problémát.
2012. júl. 7. 02:20
 3/3 r007 válasza:
nekem is volt és ha azt írka ki h bad video driver akk telepíteni kell a videokártyádhoz a video kártya drivert:)
2012. júl. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!