Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gépemen eddig winamp volt,...

Gépemen eddig winamp volt, most nero7 IS, és alapértelmezettnek nero7el nyissa meg az mp3makat. Hogy tudom visszaállítani winampra?

Figyelt kérdés
A gépemen XP van. Fel van telepítve a Winamp, tegnap pedig felraktam a NERO 7 ultimate-t. Eddig a gépen lévő mp3-akra ha rákkatintottam mindig egyből winampba nyitotta meg őket, és az ikonképük is winamp-os volt, de most nero7-es, és nero7-el akarja őket megnyitni alapértelmezettnek, ami nem jó. Most ugy tudom megnyitni winampal az mp3makat hogy jobbklikk/társítás, és itt ki kell keresni a winamp-et, ami sokkal időigényesebb és macerásabb. Hogy tudnám visszaállítani azt, hogy alapértelmezetten winampal nyissa meg az mp3 file-okat?
2012. júl. 6. 14:24
 1/3 MaXXeGee ***** válasza:
Jobklikk egy mp3 fájlon, társítás, alapértelmezett program választása, winamp :)
2012. júl. 6. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

jobb klikk az mp3 fájlon, társítás/program választása.

Kijelölöd a winamp-ot.

jelöld ki "Az ilyen fájlok megnyitása mindig a kijelölt programmal történjen" jelölőnégyzetet

Okézd le.

2012. júl. 6. 14:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké megvan köszi:) Sose mondtam hogy nagy informatikus vagyok, amire kell a gép arra tudom használni és ennyi:D
2012. júl. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!