Létezik olyan videolejátszó program, amivel direktben ki lehet nyerni a hangot - vagy egy részét - a DivX filmemből?
Windows7-et használok, de a SoundRecorder csak mikrofonnal hajlandó működni.
Nekem olyan kéne, ami a lejátszott film hangját a hangkártyáról rögzíti.
VirtualDubbal nem sikerült, így kérem, ha valaki tud ilyen programot, az írjon.
"Windows7-et használok, de a SoundRecorder csak mikrofonnal hajlandó működni."
Tálcán a hangerőikonra jobbklikk, felvevő eszközök, jobbklikk a stereo mixre, beállítás alapértelmezettként...
Óóóó én zokni :)))
Köszi!
Format Factory
Ez a program a videófájl hangját konvertálja át.
Minden MP3-ba. (vagy más formátumba is lehet)
/hangkártyáról felvenni amatőr dolog, legyél profi....:)
Mindenképp felvevő kell neked?
Én tudok olyan programot amellyel kitudod menteni a hanganyagot az eredeti minőségében. Az ingyenes és magyar nyelvű Audacity-t használom ilyen célra. Importálás után még meg is tudod vágni a hanganyagot, majd különböző formátumba elmenteni (exportálni). Okos és használata egyszerű.
letöltés: [link]
kell hozzá LAME MP3 encoder, le tudd menteni az anyagot mp3 formátumban: [link]
Csak azért gondoltam a hangkártyáról való felvételre, mert nincs szükségem az egész hanganyagra, csak egyes részekre.
Audacityt én is használtam hangszerkesztésre, de ezt a funkcióját nem ismerem.
Hogy lehet vele kinyerni a videóból a hangot?
Köszönet - a Format Factory úgy tűnik hasznos lesz...bár így még keresgélnem kell az engem érdeklő részt, hogy kivágjam, no de mindegy :)
Azért a "Audacitys" megoldás is érdekelne - már a mikéntje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!