Konzol emulátorok?
Igen, tudom hogy ez már egy szétrágott téma, és már egy tucat kérdés volt rá, de így lassan 2013 felé ballagva arra gondoltam hogy ideje egy újabb tesztnek.
A kérdés az lenne hogy van e működő xbox360 vagy ps3 emu.
Erre alaból 5 embertől szokott jönni a válasz hogy: "Nem, és nem is lesz", viszont ezekkel ellentétben már több száz olyan oldal és fórum van, ami működő ps3 emukat ígérget, van ahol garantálja, van ahol a felhasználók írják hogy van, sőt még igen élethű videókat is találni a témában. Ennek a rakat honlapnak, és vidinek a 100% csak kamu? Vagy már tényleg van valami bétaszerű, esetleg még nem optimalizált, vagy bugos, de legalább működő emu?
A másik válasz ami szokott jönni, az az hogy atomerű kell hozzá. Ettől tekintsünk el, mert nekem van egy 4 magos 4 ghz-s, 12 giga ramos, és ezekhez illő vidikaris+egyéb kiegészítőkkel ellátott gépem, de ha még ez sem lenne elég, ismerősömnek egy 8 magos 3,6 ghz-s, ami már 100% hogy jó, még egy esetleg optimalizálatlan emura is.
Szóval, aki kicsit nyitottabb, vagy tájékozottabb a témában, annak várom a válaszát. Vagy ha valaki szentül hiszi hogy "nincs és nem is lesz" akkor azt kérem hogy indokolja is állítását, lehetőleg egy fél mondatnál hosszabban.
Várom a válaszokat, és köszönöm mindenkinek aki időt szakít építő jellegű kommentre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!