Miért van sok prociigénye a win 7 es minialkalmazásoknak?
Figyelt kérdés
megnéztem már, hogy standard üzemmódba mi fogyasztja annyit, és meglepődésemre majd 150mega ramot és 40%procit használt.
normális ez??
2012. júl. 4. 20:12
1/11 anonim válasza:
Na és milyen processzorból evett meg annyit? Mert egy Athlon X2-vel 3-5%-nál nem megy feljebb sosem, pedig van nyitva pár. A memóigényt normálisnak mondanám.
2/11 A kérdező kommentje:
azt még elfelejtettem odaírni, hogy 4 minialkalmazásom van, és intel proci (3,4GHz, 2 szálon mükszik)
2012. júl. 4. 21:11
3/11 anonim válasza:
"intel proci (3,4GHz, 2 szálon mükszik)"
Nekem meg négykerekű autóm van. A fentiek kb száz féle processzorra igazak, a tíz éves P4-től a legújabb kétmagos Ivy Bridge-ig. A típust írjad.
4/11 A kérdező kommentje:
öö bocsi:D hol nézzem meg? everest? most látom lejárt a próbaidőszak...:S egyéb 5let?
2012. júl. 4. 21:23
5/11 anonim válasza:
Control Panel / System, kiírja a pontos típust.
6/11 A kérdező kommentje:
Intel Pentium 4 630 3.4GHz core 2 duo processzor
2012. júl. 4. 21:24
7/11 A kérdező kommentje:
'Intel Pentium 4 CPU 3.4GHz' ennyit látok ott
2012. júl. 4. 21:26
8/11 anonim válasza:
Jajj, barátom, akkor ne csodálkozz. Azt a szegény párát a Windows 7 megfekteti alapjáraton, nemhogy még gadgeteket is használj, meg ilyesmi.
9/11 A kérdező kommentje:
xp jobban menne?:/
2012. júl. 4. 21:35
10/11 anonim válasza:
Sokkal, de ha megpakolod minden kiegészítővel, például az ilyen custom gadget barral meg ilyenek, azért szenvedni fog az is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!