Miért nem csatlakozik az Xp a vezeték nélküli (wifi) hálózathoz?
Van egy laptopom. Windows Vista volt rajta, és otthon wifi-n keresztül csatlakoztam a routeremhez. Gondoltam feltelepítek rá egy xp-t, mert azzal picit gyorsabban fog működni..Feltelepítettem. Feltettem minden driver-t, (eredeti driver lemezekről). És a wifi-t beállítom, beírom a jelszót meg minden, és azt írja hogy a "kapcsoltat nem jött létre, vagy korlátozott".. Látja a routeremet, látja a nevét, csatlakozik is, mert ki írja hogy az állapot "csatlakoztatva" és kimenő-bejövő forgalom is van, csak éppen a böngésző nem nyit meg semmit:S Ott akad el, hogy az Ip cím lekérése, az szöttyög kicsit aztán kiírja a szöveget amit az imént írtam. Vistán beírtam a jelszót és azonnal működött a wifi. Xp-nél miért nem megy?? Tud nekem segíteni valaki mi okozhatja a problémát?
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!