Hogyan es mivel tudnam letolteni ezt a filmet?
Figyelt kérdés
hogy kell letolteni mert fogalmam sincs es meg kezdo is vagyok
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. júl. 9. 14:30
1/7 anonim válasza:
Mi a film címe? Mert így ha rákattitunk akkor csak regisztrált felhasználók látják.
2/7 anonim válasza:
leszeded a torrent fájl. ekkor vlmifilm.torrent fájlnak kell lenni a gépen néhány kilo.
utána torrent client el lekell tölteni. ilyen pl.: utorrent.com ról leszedhető is.
3/7 A kérdező kommentje:
jegkorszak 3 - A dinok hajnala resze (Ice Age 3 - Dawn of the dinosaurs)
2009. júl. 9. 14:44
4/7 A kérdező kommentje:
rapidshare-rel lehet levenni de a kodot hova teszed be :S
2009. júl. 9. 14:49
5/7 anonim válasza:
Regisztráltam szóval most már látom:)
Szerintem letöltöd a rapid linkeket kijelölöd mindet és kicsomagolod.Ha minden igaz akkor ott fogja kérni a kódot.
Remélem jól tudom.
Sok szerencsét!
6/7 anonim válasza:
Egyenként a böngésző fejlécébe másolgatva is le lehet tölteni.Ha letöltöd az USDownloader nevű programot abba egyszerre beillesztheted a rapidos linkeket.Azzal sem gyorsabb csak a két letöltés közötti szünetet új link indítása stb,azt automatizálja.A Sendspace-ről töltheted a linkek egyik felét párhuzamosan úgy gyorsabban le fog jönni.8 rar file-t kapsz végül,azt kibontod (Winrar v. 7Zip )és megkapod a filmet.Ez CAM tehát kamerával felvett film,gondolom nézhető,de rossz minőségű.
7/7 anonim válasza:
A rar jelszót jegyezd meg,mert anélkül nem tudod kibontani.
KÓD
John0501
Jó szórakozást kivánok a filmhez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!