Hogyan lehet iso képfájlt átkonvertálni rar formátumba?
Hát...tényleg nem értek úgy hozzá,de ha rar formátumban lesz,vagyis akkor sok kis méretű állományokat fogok kapni. Tehát akkor azokat már miért nem lehetne megosztva felírni 2 lemezre.
De eddig még 1x sem a kérdésre válaszoltál...
Azért mert nincs értelme. Total Commanderben kettévágod (fájldarabolás) és felírod azt...
De telepíteni ezt sem fogod tudni DVD-ről, csak ha előtte felmásolod a vinyóra...
Ha mindenképp WinRAr-al akarod:
WinRAR ablakba betallózod, ott hozzáadás és ebben az ablakban be tudod állítani a fájlméretet. Beállítod 4.3 GB-ra és csinálsz belőle két ekkora fájlt és kiírod DVD-re...
Na! Ez tényleg hasznos válasz! Ezt a módszert nem ismerem. Soha nem csináltam ilyet,mármint rar-ba tömörítést,csak kicsomagolást. Nagyon sokszor rar formátumban kapom meg az adatokat. Ezért próbálnám,próbáltam volna ugyan ebbe a formátumba vissza kreálni az állományt.
Azt el tudod mondani egyszerűen hogyan kell tc-ben kettévágni az iso-t?!
Köszönöm a segítséget!
Megelőztél a válaszokkal,de még mindig kérdezném hogyan kell tc-ben kettévágni az iso-t!?
Soha nem használtam dupla rétegű lemezt. Azt sem tudom hogy az íróm támogatja e. És valljuk be őszintén,mégis csak olcsóbb 1db sima 1 rétegű lemez. Nekem legalábbis sajnos számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!