Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mikor játszok a Far Cry 2...

Pisti7771 kérdése:

Mikor játszok a Far Cry 2 nevezetű játékkal fogja magát és bezárja a játékot de ki sem ír semmit. Meg ilyen 15 percenként belaggol 3 másodpercre utánna fut rendesen. Mi lehet a probléma? (Más játékoknál is fent áll a probléma. )

Figyelt kérdés
OP rendszerem: Windows 7 Ultimate 32bit-es Processzor:AMD Athlon (tm) 64 x2 Dual Core Processor 6000+ 3.10GHz Ram:2.00GB Videókártya:AMD Radeon HD 6600 Series.
2012. jún. 28. 11:29
1 2
 11/16 Doctor0710 ***** válasza:
Hátőőő... :D Ez a GPU-n, vagy a CPU-n? GPU-n még egészen tűrhető, bár... Szóval határeset.
2012. jún. 28. 15:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Ez a CPU a GPU-t nemtudom milyen programmal tudom lemérni mert amit küldtél valamiért nem indul el.. csak a cpu-t tudtam lemérni vagyis a két magot. bocsi ha hülyeséget beszélek :D
2012. jún. 28. 15:26
 13/16 Doctor0710 ***** válasza:
Értem. Hát ez kicsit magas érték CPU-nak, érdemes még újrapasztázni a CPU-t és a hűtőt a jobb hővezetés érdekében. De ha nem fagy le, nem indul újra, és az eddigi problémák megoldódtak, akkor használható így is a gép. Esetleg a tudod kezelni a BIOS-t, ott próbáld meg erősebbre állítani a hűtést, ha még nem lenne maxon.
2012. jún. 28. 15:30
 14/16 A kérdező kommentje:
őőőő egy msn-elérést légyszives adnál? Mert én ehez nem értek xdd Team wiever-en megcsinálnád? :)
2012. jún. 28. 15:32
 15/16 Doctor0710 ***** válasza:

Sajnos ez TeamViewer-en nem megoldható, tudod az a Windows előtti cucc, amit látsz a képernyőn. :D

MSN-esen meg nem szeretném irányítgatni, mert azzal elég könnyű elnyomni a rendszert, nehogy mellényúljak. :) De mondom, így használható a rendszer, ha stabil.

2012. jún. 28. 15:34
 16/16 A kérdező kommentje:
aham rendben köszi a segítséget hát eddig nem lassult be meg semmi szerintem jó lesz.. :D
2012. jún. 28. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!