Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom megnézni...

Miért nem tudom megnézni valamit (egy film, vagy egy sportesemény) a gépemen ami 720p HD - ben van feltéve? Kódek kell? Más lejátszó program? (gom bs meg km playert használok).

Figyelt kérdés

Vagy egyszerűen túl lassú a gépem ehhez? Elindítani elindítja, csak nagyon nagyon szaggat...viszont ha egy avmi-t nézek, soha semmi baj nincs.

Talán az 504 MB-os RAM-om miatt?

2012. jún. 27. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
nem bírja a géped szerintem
2012. jún. 27. 13:39
 2/5 MaXXeGee ***** válasza:
Figyi, 64mb-os intergrált VGA kártyád van .. csoda hogy a Windows nem szaggat :D
2012. jún. 27. 13:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha vennék nagyobb memóriát (mondjuk 2 gigás) talán az se lenne elég? Arra értem, hogy talán itt nem csak a memória számít?
2012. jún. 27. 13:45
 4/5 MaXXeGee ***** válasza:

várjál, hogy jött ki az 504 mb ? elszámoltam.

Ha 512 a ram akkor 8mb-on van az alaplai vga kártya :)

Mégrosszabb. Lépj csak be a BIOS-ba és emeld fel a vga kártya méretet amennyire csak lehet. Bár talán épp nem lehet tovább az 512 ram mellett? ;)

szóval, nem, nem csoda ha nem megy a HD :)

2012. jún. 27. 13:47
 5/5 MaXXeGee ***** válasza:

vávávává ... ne kapkodjunk ennyire .. Először is, ki kellene deríteni, hogy most mi van abban a gépben. Leszedsz egy everestet, az kilistázza neked, hogy milyen alaplap cpu ram, vga stb van a gépben. Ezeket megírod ide, és meglátjuk, mit érdemes venni vagy nem venni bele.

Mert sok régebbi alaplap nem tudja kezelni a 2GB-os ram modulokat.

2012. jún. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!