Ha azt írja ki hibaüzenetként a gépem, hogy a windows telepített verziója nem felelt meg az eredetiség ellenőrzésen, mit tudok csinálni? Nagyon régi a gépem, annak idején eredeti programokkal vettük, de azok elavultak így egy boltban frissítették.
Remélem nem fizettél érte:). Ha igen szerintem nyugodtan visszaviheted oldják meg ők a problémát.
Egyébként melyik windowsról van szó?
Win7-ről van szó. Kifizettem a szoftvert is, a gép árába számolták bele.
Sajnos azonban nem igazán értek hozzá, ezért is vettem komplett gépet. Egy ismerősöm tegnap megnézte és szerinte egy hamis programot sóztak rám. A bolt azóta persze megszűnt, így nem tudok mit tenni.
Ez elég szép történet. Eredeti a windows abban az esetben, ha van róla számla és a gépre fel van ragasztva az eredetiséget igazoló úgynevezett Certificate matrica, amin rajta van a windows példány szériaszám is. Gondolom nincs rajta ilyen matrica. Ez esetben sajnos valóban átvertek.
Ha nem nagyon akadályoz a használatban a figyelmeztetés, akkor nyugodtan használhatod így. XPn is csak kiírta ezt, de semmire nem volt igazából hatással évekig lehetett használni továbbra is a rendszert, csak a háttérképet nem lehetett megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!